Faciliteiten: Camping het 't Kikkergat heeft diverse faciliteiten.

Camperplaatsen

Camperplaatsen

Camperplaatsen 

Vanaf heden beschikt ''t Kikkergat' over speciale camperplaatsen. Dit zijn plaatsen aan de zijkant van de camping, speciaal ingericht voor campers. Twee parallellen rijen graskeien zorgen voor stabiliteit, de plaatsen zijn voorzien van stroom en beschikken tevens over zowel een watertappunt als een plek om vuil water te lozen. Het is uiteraard mogelijk om een luifel aan uw camper te bevestigen.

Fietsenstalling met oplaadpunten

Fietsenstalling met oplaadpunten

Fietsenstalling met oplaadpunten 

Sinds kort beschikken wij over een ruime fietsenstalling met maar liefst achtentwintig oplaadpunten. Hier kunt u uw fiets geheel vrijblijvend opladen, om de volgende dag weer vele kilometers door onze prachtige omgeving te fietsen

Sanitair

Sanitair

Sanitair 

Wij zijn voorzien van prachtig sanitair met vloerverwarming. Voor de dames hebben wij twee toiletten, twee douches en een wasruimte. Voor de heren hebben wij twee urinoirs, twee toiletten, twee douches en een wastafel.  Verder staat er een wasmachine, een centrifuge en ligt er het nodige leesmateriaal, fietsroutes en folders.  

Kunstgrasmatten

Kunstgrasmatten

Kunstgrasmatten 

Onze caravan plaatsen zijn voorzien van een kunstgrasmat. Door behulp van twee tegels waarop u de wielen van uw caravan plaatst ligt de grasmat te allen tijden in uw voortent.  
Dit voorkomt dat er modder en dergelijke in uw voortent terecht komt.